Avantajele exclusive în a avea un telefon Samsung

21.06.2021
Avantajele exclusive în a avea un telefon Samsung

Telefoanele Android domină piața, iar în cadrul sistemului de operare Google, Samsung domină ponderea echipamentelor vândute, fiind producătorul numărul 1 din lume, chiar dacă pe finalul anului 2021 a fost depășit, pentru scurtă vreme, de rivalul său Apple. Strategia sa, bazată pe telefoane inovatoare în design și specificații în toate gamele sale, în special în gama high-end, o va ajuta pe compania coreeană să-și mențină poziția și în perioada următoare.

Știm însă că experiența utilizatorului depășește granițele hardware-ul bun, deoarece este inutil să ai cele mai bune specificații într-un telefon, dacă nu poți completa toată această experiență cu un software care este la același nivel. Samsung știe acest lucru și este marca care are în prezent cel mai bun echilibru hardware / software datorită relației sale excelente și beneficiilor pe care le-a obținut cu partenerii de afaceri din industria tehnologică precum Google, Microsoft, Netflix sau Spotify.

Avantajele exclusive ale Samsung

Multe dintre funcțiile pe care Samsung le are peste orice alt producător din lume sunt disponibile pentru majoritatea echipamentelor lor.

Google

Încă de anul trecut, prezentarea seriei Galaxy S20 a adus cu sine și anunțul parteneriatului cu Google, prin care utilizatorii de telefoane Samsung high-end au inclus un abonament gratuit de patru luni la Youtube Premium!

Pe de altă parte, tot odată cu S20 a venit, de asemenea, integrarea completă cu Google Duo, aplicația de apeluri video a marelui G. Utilizatorii Samsung cu un telefon din gama high-end sunt singurii care pot accesa această aplicație direct cu o pictogramă din tastatura smartphone-ului.

Magazinul Galaxy beneficiază, de asemenea, de această întreagă alianță, fiind singurul magazin cu aplicații Google în plus față de Magazinul Play.

Microsoft

Un alt titan al industriei tehnologice care are acorduri interesante cu Samsung este Microsoft. Tot Galaxy S20s au fost primele telefoane cu jocul Forza Street pe Android.

Samsung a devenit, de asemenea, o piatră de temelie a Project xCloud, serviciul de jocuri de streaming Xbox.

Pe de altă parte, telefoanele Samsung au instalate deja instrumente de productivitate Microsoft, cum ar fi Word, Excel și PowerPoint, astfel încât să puteți profita de puterea acestor dispozitive și să vă desfășurați toate activitățile școlare sau de birou și, mai ales acum, să profitați la maximum de munca de acasă de pe telefonul smartphone .

Netflix

În cazul Netflix, vă putem spune că ambele companii lucrează de un an cot la cot pentru a oferi conținut unic utilizatorilor Samsung. Aceasta înseamnă că aceștia vor putea vedea interviuri și imagini din culise de la filmările serialelor produs de Netflix.

Pe de altă parte, Bixby va ocupa, de asemenea, un rol central în acest acord, deoarece asistentul va recunoaște și va difuza programele originale Netflix ori de câte ori îi veți cere.

Spotify

Gigantul muzical în streaming are, de asemenea, o înțelegere majoră cu Samsung. Unul dintre cele mai convenabile aspecte este că doar conectându-vă cu contul dvs. Spotify pe un dispozitiv Samsung puteți conecta același cont la toate dispozitivele dvs. de marcă, lucru care îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorului în ecosistemul produselor Samsung.

Aici Bixby își face din nou o apariție importantă, și anume că asistentul va fi complet integrat cu serviciul de streaming pe telefon și va putea oferi recomandări de playlist-uri personalizate pentru fiecare moment.

Securitate la un nivel superior pe Android

Este timpul să vorbim despre o problemă care de multe ori nu pare să aibă importanța pe care o merită, securitatea. An după an, vedem noi vulnerabilități în hardware și software, iar Android este de obicei unul dintre cele mai atacate, din cauza numărului mare de utilizatori care folosesc sistemul de operare.

Aici trebuie să subliniem că Samsung lucrează de ani de zile și își perfecționează platforma de securitate, Knox, care nu este formată doar din software, ci și din hardware. Începând cu Galaxy S20, flagship-urile coreenilor includ propriul cip de securitate care împiedică compromiterea informațiilor de pe telefoanele dvs. într-un atac cibernetic.

Knox este platforma care ne permite, de asemenea, să ne bucurăm de servicii precum Samsung Pay sau Samsung Pass cu securitate totală și fără a compromite informațiile noastre în orice moment.

În plus, smartphone-urile Samsung sunt unul dintre puținele din lume care oferă utilizatorului un folder securizat criptat în interiorul dispozitivului pentru a stoca cele mai valoroase date.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult