Când are loc Black Friday la evoMAG. Catalogul de produse la reducere

28.10.2021
Când are loc Black Friday la evoMAG. Catalogul de produse la reducere

Chiar dacă nu suntem încă în luna noiembrie, atunci când are loc de obicei Black Friday, mai multe magazine din România au început să dea drumul ofertelor de reduceri sub această campanie. evoMAG este unul dintre aceste magazine, care a anunțat perioada în care vor avea loc reducerile, iar pentru acest an promite o organizare diferită, în patru episoade, fiecare cu propriile reduceri. Primul astfel de episod începe mâine, 29 octombrie, și vine cu reduceri pentru produse din cele mai populare categorii.

Cât durează ofertele de Black Friday la evoMAG

Black Friday la evoMAG pornește mâine, 29 octombrie, și va ține până pe 26 noiembrie. Astfel, primul episod de reduceri va fi cuprins între 29 octombrie și 4 noiembrie și va oferi reduceri de până la 51% la telefoane mobile, televizoare reduse cu până la 43%, laptop-uri cu reduceri de până la 31% și brățări de fitness cu până la 70% mai ieftine. Desigur, există produse și din alte categorii care vor fi incluse în aceste oferte.

evoMAG spune că pregătirile pentru Black Friday au început cu mult timp înainte și că are stocuri mari pentru toate categoriile de produse.

Iată câteva dintre produsele care vor intra la reducere în cadrul primului episod de reduceri, începând de mâine în oferta evoMAG:

Găsiți în galeria foto catalogul parțial oferit de evoMAG, iar ofertele complete vor intra pe site astăzi, la ora 00:00

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult