Lidl va vinde produse care vor fi apreciate de fanii jocului Minecraft

06.04.2022
Lidl va vinde produse care vor fi apreciate de fanii jocului Minecraft

Lanțul de retail Lidl va vinde, săptămâna viitoare, mai multe jucării, printre care și figurine Minecraft de colecție.

Piesele metalice, produse de Jada Toys, vor costa 10 lei bucata. Vor fi disponibile opt modele diferite. Acestea sunt recomandate pentru copii cu vârste de cel puțin 3 ani.

Figurinele au o înălțime de circa 4 cm și o greutate de aproximativ 30 de grame. Piesele sunt acoperite cu vopsele premium și sunt realizate prin tehnica de turnare prin înaltă presiune (die casting).

Cei care doresc să cumpere mai multe figurine Minecraft, produse de Jada Toys, la un preț avantajos, pot comanda un pachet de 20 de bucăți, pe site-ul Elefant.ro, la prețul de 116 lei.

Citește și: Televizor smart Xiaomi, disponibil în curând la Lidl. Preț și caracteristici tehnice

Jucăriile au un rating foarte bun pe Amazon, de 4,8 stele din 5, primite de la aproape 2.100 de utilizatori. La cel mai mare retailer online din lume setul de 20 de piese costă aproape 20 de dolari.

Lidl
Setul de 20 de figurine Minecraft produs de Jada Toys

Jada Toys este un producător american de mașinuțe, figurine, modele de vehicule controlate prin radio și păpuși. Produsele se adresează în principal colecționarilor.

Minecraft este cel mai popular joc video din istorie, cu peste 238 de milioane de copii vândute în întreaga lume. Un studiu realizat în 2021 arăta că 54% dintre băieții și 32% dintre fetele cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani joacă titlul deținut de Microsoft.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult