Huawei pregătește Freebuds Pro 2, o nouă versiune a căștilor sale de top

16.06.2022
Huawei pregătește Freebuds Pro 2, o nouă versiune a căștilor sale de top

Lansate acum doi ani, căștile Freebuds Pro vor trece curând la a doua generație, noua serie Huawei Freebuds Pro 2 venind cu tehnologie Noise Canceling mult mai eficientă și alte îmbunătățiri pentru fidelitatea audio.

Dezvoltate în colaborare cu specialiștii producătorului francez de echipamente audio Devialet, noile căști Huawei se aseamănă cu generația anterioară doar din punct de vedere al designului exterior, deja apreciat de fanii seriei. În schimb, noile căști Freebuds Pro 2 vine cu îmbunătățiri majore la partea de hardware, redarea audio fiind asigurată cu un sistem dual-driver, capabil să reproducă practic întreaga plajă de frecvențe audibile pentru urechea umană. Astfel, noile căști true wireless pot reda efecte de bass începând cu frecvența de 14Hz, în timp ce driverul acordat pentru tonuri medii-înalte se plafonează undeva spre 48000Hz.

Căștile vin cu certificare IP54, oferind protecție minimă la stropirea cu apă, dar nu și imersie.

Potrivit Huawei, va exista suport pentru Hi-Res Audio și un „Triple Adaptive Equalizer”, în care volumul, poziția și sunetul sunt toate ajustate simultan pentru a obține o redare optimă. De asemenea, Huawei susține că anularea activă a zgomotului funcționează în trei etape, atingând o eficiență de până la 47 dB în atenuarea sunetelor ambiante. Astfel, aceasta ar fi cea mai eficientă implementare Noise Canceling oferită de Huawei pe căștile sale wireless, o performanță posibilă cu ajutorul microfoanelor triple și procesarea asistată de AI.

Căștile FreeBuds Pro 2 ar trebui să aibă o autonomie de până la patru ore cu ANC activ și până la 6,5 ​​ore fără. Potrivit Huawei, durata de funcționare poate fi extinsă până la 30 de ore prin încărcare de mai multe ori prin carcasa de transport.

Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 sunt așteptate începând cu luna iulie, în trei versiuni de culoare: blue-silver, ceramic-white și frost-silver. Prețul acestora va fi de 199 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult