Lidl a oferit abonamente la automobile electrice, prin aplicația Lidl Plus

18.07.2022
Lidl a oferit abonamente la automobile electrice, prin aplicația Lidl Plus

Compania Lidl a oferit, în Germania, un abonament de 222 de euro pe lună care le permite clienților să opereze un automobil electric. Este posibil ca oferta să apară și pe alte piețe pe care activează lanțul de retail.

Mașina este modelul Elaris Finn, cu două uși, lungime de 2,87 de metri și viteză maximă de 115 km/h. Automobilul dispune de un pachet de baterii de 32 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri. Automobilul oferă suport pentru încărcarea rapidă a bateriei. Aceasta poate fi dusă de la 0 la 100% în aproximativ o oră.

Vehiculul electric are aer condiționat, faruri LED, sistem hands-free pentru apeluri, pilot automat, geamuri electrice, radio DAB+ și sistem de navigație. Mașina este cu doar 17 cm mai lungă decât modelul Smart EQ fortwo, așa că găsirea unui loc de parcare nu va fi o problemă pentru clienți.

Elaris Finn, mașina care a fost disponibilă în Germania prin intermediul aplicației Lidl Plus.

Abonamentul a putut fi accesat prin intermediul aplicației Lidl Plus. Finn este produs de marca germană Elaris în China. Compania are și alte modele pregătite: SUV-ul Beo, un microcar numit Pio și vanul Caro.

Elaris Finn costă, fără ajutoare acordate de stat, 20.330 de euro. Lidl oferă abonamentele prin intermediul firmei Like2Drive. În mod normal, acestea costă 269 de euro.

Prin intermediul Lidl Plus, clienții retailerului au beneficiat de o reducere de 47 de euro. Au fost disponibile 100 de mașini, iar stocul a fost epuizat rapid. În abonament sunt incluse, printre altele, anvelope de iarnă, asigurare, verificări tehnice periodice și taxe de drum.

Sursa: Autobild.de

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult