Motorola Edge 40 Pro, listat în catalogul Geekbench cu o configurație inspirată de Moto X40

15.02.2023
Motorola Edge 40 Pro, listat în catalogul Geekbench cu o configurație inspirată de Moto X40

În timp ce Moto X40 este flagship-ul Motorola pentru piața din China, Edge 40 Pro ar putea fi versiunea sa pentru piețele vestice, livrată cu „ajustări” mai ale la partea de prețuri.

Motorola Edge 40 Pro promite să fie unul dintre cele mai performante dispozitive din piață, scorul Geekbench măsurat pentru configurația bazată pe Snapdragon 8 Gen 2 fiind similar telefoanelor Galaxy S23.

Descris în zvonuri recente drept un rebrand adus ediției pentru piața din China, Edge 40 Pro primește numele de cod ”rtwo”, indicând cel mai probabil o revizie hardware încă aflată la stadiul de prototip, echipată cu 12GB memorie RAM și versiunea Android 13.

Deși combinațiile de memorie RAM și stocare internă ar putea fi ușor diferite pentru consumatorii europeni, putem aștepta ca Motorola să livreze noul Edge 40 Pro cu același ecran OLED de 6.7 inch întâlnind și la modelul X40, suportând rezoluție FHD+ (1080×2400 pixeli) și rată de refresh adaptivă, de până la 165Hz. Aranjamentul de camere foto ar putea include doi senzori a câte 50MP fiecare, cu pixeli de 1.0µm și stabilizare OIS pentru camera principală și 0.64µm pentru camera ultrawide. Cu rezoluție 12MP și dar pixeli de 1.22µm, camera telefoto cu zoom optic 2X ar putea livra rezultate bune chiar și în condiții de lumină slabă.

Lista dotărilor ar putea fi completată cu senzor de amprentă sub ecran (tehnologie optică) și acumulator de 4600mAh cu încărcare rapidă de 125W prin USB-C, respectiv 15W în modul wireless.

Deși echiparea de bază a lui Moto X40 a fost anunțată pentru China cu un preț de numai 519 dolari, versiunea pentru piețele vestice Edge 40 Pro ar putea fi considerabil mai scumpă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult