Seriale online cu subtitrare în română, seriale online pe vplay.ro

Seriale online cu subtitrare în română, seriale online pe vplay.ro

Nu ştim cât de legală este afacerea şi nici nu este treaba noastră, a utilizatorilor. Nimeni nu ne poate acuza de ceva ilegal pentru simplul fapt că intrăm pe un site, chiar dacă este vorba de un site pe care poţi viziona gratuit seriale TV. Cele mai noi seriale online!

Vplay.ro este un astfel de site, unul din puţinele site-uri româneşti de acest gen. Vorbim aici de un site pe care poţi viziona cele mai noi seriale, ca pe YouTube, fără să trebuiască să descarci ceva.

Ce poţi vedea

Conţinutul video de pa vplay.ro este împărţit în trei secţiuni: seriale online, muzică HD şi videoclipuri de diverse alte facturi. Dintre acestea, de departe cea mai populară este secţiunea de seriale.

Cu unele excepţii, pe vplay.ro găseşti cele mai populare seriale TV. Printre acestea am găsit seriale precum Lost, Heroes, Fringe, Battlestar Galactica, Prison Break, House M.D., The Big Bang Theory, Two And a Half Men, Californication, Caprica, Sanctuary sau Supernatural.

vplay.ro

Din punctul de vedere al actualizării, cei de la vplay vplus fac o treabă destul de bună. Sunt şi cazuri în care cele mai noi episoade apar cu o oarecare întârziere. Pe de altă parte, multe dintre serialele online sunt la zi cu episoadele.

În plus, serialele online de pe vplay.ro sunt subtitrate în limba română. Nu este însă obligatoriu să le vezi cu subtitrare. Player-ul video include opţiunea de a afişa sau ascunde subtitrarea.

Legat de player, trebuie spus că acesta este cel puţin decent. Are un design plăcut ochiului şi oferă cele mai importante funcţii. Pe lângă, afişarea subtitrării, serialele pot fi vizionate pe tot ecranul, se poate sări direct la un anumit timp şi nu lipseşte nici banalul controller de volum. La final, vizitatorii pot acorda un vot pozitiv sau negativ episodului respectiv.

vplay.ro

Streaming-ul şi calitatea video

Calitatea imaginii este bună. Suficient de bună pentru a nu rata cele mai noi episoade din serialele online preferate. Formatul imaginii pare să fie în cele mai multe cazuri 480p.

Streaming-ul decurge, de regulă, destul de bine. Evident, fluiditatea redării depinde şi de viteza conexiunii tale. De asemenea, pot exista momente în care încărcarea să se facă mai greoi, în funcţie de nivelul de încărcare a server-ului.

vplay.ro

Nu este treaba noastră să ne putem întrebări legate de partea legală. Este responsabilitatea proprietarilor acestui site. Este treaba lor să se îngrijească sau nu de drepturile de difuzare. Noi nu putem decât să ne minunăm că un asemenea site există şi difuzeză seriale online.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News