Upgrade la Gingerbread pentru toate telefoanele Xperia din 2011

Upgrade la Gingerbread pentru toate telefoanele Xperia din 2011

Începând din octombrie, gama de telefoane Sony Ericsson Xperia lansate anul acesta va primi o nouă versiune de software – Android Gingerbread 2.3.4.

Utilizatorii care deţin unul dintre modelele de telefoane Xperia lansate în 2011 vor beneficia astfel funcţii noi precum Facebook inside Xperia şi camera panoramică 3D de la Sony. Upgrade-ul la platforma de operare aduce şi o funcţie nouă de la Google – Google Talk cu Video Chat, disponibilă pentru telefoanele dotate cu cameră frontală.

Gama Xperia primeşte upgrade la Gingerbread

Cu noua funcţie Facebook inside Xperia, utilizatorii interacţionează pe Facebook mult mai rapid şi intuitiv. Camera a suferit şi ea îmbunătăţiri. Cu tehnologia panoramică 3D de la Sony, imaginile sunt surprinse şi pot fi vizualizate în 3D, prin conectarea telefonului la un televizor 3D, prin portul HDMI.

Prin acest upgrade de software, îmbunătăţim experienţa divertismentului pe smartphone-urile Xperia lansate în 2011, inclusiv la cele care se află deja în mâinile consumatorilor„, a declarat Nikolaus Scheurer, Head of Product Marketing Sony Ericsson. „Utilizatorii noştri se vor bucura de noi funcţii de la Google, o şi mai bună integrare a aplicaţiei Facebook pe telefon şi dotări noi ale camerei foto, oferite de Sony„, a continuat acesta.

Cel mai nou membru al gamei Xperia a fost anunţat chiar astăzi – Sony Ericsson Xperia Neo V.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News