Samsung ST96 – o cameră foto subţire, dar cu performanţe mari

06.09.2011
Samsung ST96 – o cameră foto subţire, dar cu performanţe mari

Samsung ST96 este o cameră foto compactă, capabilă să obţină poze la rezoluţie 14MP şi secvenţe video în format Full HD.

Samsung ST96

Obiectivul cu zoom optic 5X dispune de sistem dual pentru stabilizarea imaginii (optic şi digital) şi este conectat unui senzor CMOS cu tehnologie BSI (Back Side Illuminated). Adăugând un strat reflectorizant suplimentar la baza senzorului de imagine, tehnologia BSI îmbunătăţeşte calitatea pozelor obţinute în condiţii de luminozitate scăzută, utilizând mai eficient lumina disponibilă.

Samsung ST96

ST96 permite obţinerea de imagini 3D, poze în rafală pentru imortalizarea obiectelor aflate în mişcare şi chiar poze panoramice cu peisajele favorite.

Creative Movie Maker este o funcţie ce permite realizarea de compilaţii cu pozele aflate în memoria camerei foto. Creaţiile noastre pot fi vizionate apoi în mod slide show, animat cu efecte speciale şi o coloană sonoră la alegere.

Samsung ST96

Funcţia Dual Capture este utilă la folosirea modului de filmare, permiţând obţinerea a până la 6 poze cu rezoluţie 10MP fără a întrerupe procesul de captură video. Secvenţele video cu rezoluţie 1080p sunt obţinute la 30 de cadre pe secundă, folosind compresie H.264.

Fişierele media stocate pe card de memorie SDHC pot fi transferate către PC prin conexiune USB 2.0, sau vizionate direct pe ecranul unui televizor LCD, ataşat folosind conexiune HDMI 1.4.

Samsung ST96 măsoară 90 x 55 x 18.7mm şi este echipat cu un ecran TFT de 2.7 inch pentru încadrarea imaginilor. Din păcate Samsung nu a dat detalii privind disponibilitatea modelului ST96, sau preţul de achiziţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News