Halo 3 bate deja recorduri

27.09.2007
Halo 3 bate deja recorduri

Halo 3, mult aşteptatul joc pentru consola Microsoft Xbox 360, a depăşit recordul pentru cel mai bine vândut produs multimedia în prima zi de la lansare, conform declaraţiilor gigantului american. Cu încasări nete de 170 de milioane de dolari, Halo 3 surclasează succesul anterior al blockbusterului Spider Man 3 (151 milioane $) şi preconizează un viitor roz pentru Xbox 360.

Era de aşteptat ca ultimul titlu din trilogia Halo să beneficieze de priză la public, dată fiind popularitatea episoadelor precedente. Şi cum aproape 2 milioane de copii fuseseră deja rezervate încă înainte de lansarea propriu zisă, chiar din prima zi un număr foarte mare de jucători au intrat în universul virtual online oferit de Halo 3 pentru a se juca în multiplayer, serverele Xbox LIVE nefiind niciodată mai acesate ca până acum.

Halo 3

Succesul jocului va atrage după sine creşterea numărului de fani XBOX şi a popularităţii consolelor în general. Iubitorii PC-urilor, pe de altă parte, vor trebui să mai aştepte vreo câţiva ani până când tehnologia să permită crearea unei versiuni Halo 3 şi pentru ei, care să beneficieze de grafica redată momentan de consolele de vârf…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News