Tastatura din piele naturală – accesoriu de lux sau ciudăţenie?

28.05.2012
Tastatura din piele naturală - accesoriu de lux sau ciudăţenie?

Honkawa 2 este creaţia producătorului japonez de accesorii Atelier Wagakura.

Tastatura din piele naturală - accesoriu de lux sau ciudăţenie?

Tastatura produsă momentan doar în serie limitată, cu un volum de 10 exemplare pe lună, este acoperită integral în piele naturală şi adresată celor care apreciază textura finisajelor din piele capitonată.

Tastatura Honkawa 2

Lăsând la o parte aspectul de caramele pe jumătate topite, tastele îmbrăcate cu piele vopsită în ulei sunt gravate individual înainte de asamblare şi utilizează un mecanism de tip pantograf, menit să dea o senzaţie solidă la apăsare, chiar şi prin finisajul moale al suprafeţelor din piele.

Tastatura Honkawa 2

Dacă în varianta cu taste gravate, tastatura Honkawa 2 poate fi comandată pentru 317 dolari, ediţia cu taste negravate pentru utilizatori excentrici poate fi achiziţionată cu doar 211 dolari. Conform producătorului, finisajul din piele vopsită se toceşte în timp, asemenea unei haine din piele purtată îndelung, oglindind astfel personalitatea celui care o foloseşte.

Mouse acoperit cu piele naturală

Atelier Wagakura mai pune la dispoziţie şi un mouse din piele, perfect asortat cu tastatura Honkawa 2.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult