Primele imagini cu Xperia Tablet

10.08.2012
Primele imagini cu Xperia Tablet

Prima generaţie de tablete Android de la Sony, deşi nu a atins notorietatea produselor rivale de la Apple, Samsung sau ASUS, pare să fi obţinut rezultate suficient de bune pentru a stimula compania să conceapă un urmaş.

Existenţa modelului Xperia Tablet a fost confirmată acum zece zile, iar această informaţie este urmată acum de o serie de imagini pentru presă, care prezintă un model randat 3D al produsului final.

După cum se observă, Sony a renunţat la profilul de tip pană al modelului Tablet S în favoarea unui design mai clasic, linia generală a părţii mai groase din zona superioară a părţii posterioare fiind însă menţinută de o prelungire curbată a ramei frontale. Carcasa tabletei va fi confecţionată dintr-un aliaj de magneziu cu aluminiu, iar greutatea totală a produsului va fi de 570 de grame.

Sony Xperia Tablet

Profilul ca o pană a dispărut

Noua tabletă va intra în familia Xperia

Specificaţiile deja cunoscute de acum zece zile includ un procesor NVIDIA Tegra 3, camere foto de 8, respectiv 1MP, ecran de 9,4″ cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, stocare internă de 16, 32 sau 64GB şi Android 4.0. Sony Xperia Tablet ar trebui să fie lansată în luna octombrie. Preţurile vor varia între 450 $ pentru modelul de 16 GB şi 650 $ pentru cel de 64 GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News