Windows 8 Pro, la preţ promoţional de 69.99 dolari

22.08.2012
Windows 8 Pro, la preţ promoţional de 69.99 dolari

Cei care doresc să achiziţioneze o licenţă Windows 8 Pro pentru cel mai nou sistem de operare Microsoft dedicat sistemelor PC şi tablete, se vor putea bucura de un preţ promoţional de 69.99 dolari, valabil până la data de 31 ianuarie 2013. După această dată, preţul oficial creşte la 199 dolari. Tot până la această dată, gigantul software oferă şi un pachet de upgrade Windows 8 la Windows 8 Pro cu preţul de 69.99 dolari, după care preţul urcă la 99.99 dolari.

Windows 8 Pro, la preţ promoţional de 69.99 dolari

Microsoft a anunţat deja un pachet de upgrade Windows 8 Pro, disponibil contra sumei de 39.99 dolari pentru cei care deţin deja o licenţă Windows XP, Windows Vista sau Windows 7. Preţul este valabil exclusiv online, pentru cei dispuşi să descarce kit-ul de instalare fără a primi un DVD de instalare separat. Magazinele retail vor avea şi ele în ofertă un pachet Windows 8 Pro, dar la preţul de 69.99 dolari. Pentru suma plătită primim însă pe suport DVD versiunea tradiţională a kit-ului de instalare, ce poate fi utilizat cu opţiunea Clean Install şi de către cei care nu deţin o versiune mai veche de Windows.

Ambele pachete (upgrade Windows 8 la Windows 8 Pro şi kit-ul de instalare Windows 8 Pro) vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu data de 26 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult