Adidas a anunţat brăţara sportivă miCoach Fit Smart

Adidas a anunţat brăţara sportivă miCoach Fit Smart

Compania Adidas experimentează de multă vreme cu accesoriile inteligente sportive, însă interesul din ce în ce mai mare pentru aceste produse a determinat-o să accelereze ritmul lansărilor. După primul său ceas inteligent şi o minge cu conectivitate Bluetooth, Adidas a profitat de retragerea rivalului Nike de pe această piaţă şi a anunţat brăţara pentru activităţi sportive Fit Smart.

Integrată în ecosistemul miCoach, la fel ca celelalte produse sportive cu conectivitate radio,  brăţara inteligentă Fit Smart colaborează cu aplicaţiile pentru mobil miCoach şi este compatibilă cu platformele Android şi iOS.

Fabricat din plastic şi silicon moale, produsul Adidas are o greutate de 58 de grame şi foloseşte o matrice 17 x 11 cu LED-uri pentru afişarea informaţiilor. Fit Smart oferă şi o bandă luminoasă separată care semnalizează intensitatea activităţii sportive. Bateria, cu o capacitate de 200 mAh, promite o autonomie de 5 ore de activitate sportivă continuă (5 zile cu o oră de utilizare zilnică).

Din punct de vedere tehnologic, Adidas Fit Smart nu oferă nimic deosebit faţă de produsele similare deja existente pe piaţă: senzor pentru puls, pedometru şi software pentru măsurarea cadenţei şi distanţei. Adidas Fit Smart încearcă să recupereze însă cu aplicaţia software, care oferă informaţii despre caloriile consumate sau intensitatea activităţilor sportive, şi include suplimentar şi un asistent util atât pentru începători, cât şi pentru sportivii antrenaţi.

Adidas Fit Smart va fi disponibil începând de la jumătatea lunii august la un preţ de 200 de dolari. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News