Apple va oferi o carcasă de protecţie „oficială” pentru iPhone XR, de tip transparent

12.10.2018
Apple va oferi o carcasă de protecţie „oficială” pentru iPhone XR, de tip transparent

Deşi iPhone XS şi iPhone XR au fost lansate simultan, Apple a prezentat oferta de accesorii doar pentru modelul XS, cumpărătorii având de ales dintr-o selecţie de huse pentru transport validate de compania americană.

Cu oarecare întârziere, Apple confirmă disponibilitatea unei huse de protecţie şi pentru modelul iPhone XR. Confecţionată din silicon transparent şi recunoscută după logoul Apple plasat la vedere, aceasta poate fi găsită deocamdată doar în unele magazine Apple Store.

Apple a început să livreze accesorii iPhone oficiale încă de pe vremea modelului iPhone 4, folosindu-se de acestea pentru a ameliora efectele unui defect de fabricaţie (celebrul Antennagate), manifestat prin pierderea semnalului GSM atunci când utilizatorii acopereau o anumită porţiune a carcasei. Primele carcase din piele ecologică au fost disponibile pentru modelul iPhone 5s, Apple rezervând varianta din silicon transparent pentru carcasa viu colorată a lui iPhone 5c.

Disponibil în versiunile de culoare, roşu, negru, alb, albastru şi coral, iPhone XR va putea fi admirat în toată splendoarea sa cu  mai puţine riscuri pentru deteriorarea accidentală, noul smartphone intrând în oferta cu precomandă a magazinelor din data de 26 octombrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult