Căştile wireless Apple AirPods primesc cablu opţional

13.09.2016
Căştile wireless Apple AirPods primesc cablu opţional

Oferite într-o cutiuţă pentru transport, noile căşti wireless propuse de Apple pentru folosirea cu telefoane iPhone 7 sunt pe cât de costisitoare, pe atât de uşor de pierdut dacă îţi cad din urechi la momentul nepotrivit.

Caracterizate printr-un design minimalist şi foarte elegante, noile AirPods suferă însă de aceleaşi limitări ca şi vechile EarPods cu fir, oferind o fixare mai bună sau mai slabă în urechi, depinzând cât de bună este potrivirea cu anatomia utilizatorului. Dacă eventuala nepotrivire cu anatomia urechii umane era uşor ignorată în cazul setului de căşti cu fir, acest neajuns întâlnit şi la căştile AirPods se poate transforma într-o pagubă de 150 dolari dacă nu sesizăm imediat desprinderea uneia dintre căşti.

Încercând să rezolve această problemă, un producător de accesorii propune folosirea unei curele detaşabilă care să conecteze cele două căşti wireless, astfel încât acestea să poată fi sprijinite de gât atunci când nu sunt folosite şi să nu fie pierdute atunci când îţi cad din urechi.

Cu preţ de 10 dolari, noul AirPods Strap pare o achiziţie înţeleaptă, chiar dacă folosirea lui riscă să compromită aspectul minimalist gândit de inginerii Apple.

Aşteptăm pentru generaţiile viitoare de căşti AirPods şi alte „inovaţii” întâlnite de ani buni la diverse modele de căşti bluetooth, cum ar fi includerea unui sistem de prindere magnetic, agăţătoare pentru îmbrăcăminte şi folosirea unui design mai flexibil, care să permită adaptarea rapidă pentru diverse forme ale urechii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult