Cei de la Casio dezvăluie primul lor smartwatch cu Android Wear

06.01.2016
Cei de la Casio dezvăluie primul lor smartwatch cu Android Wear

Cu numele de scenă MIL-810, noul smartwath Casio este adresat pasionaţilor de sport, carcasa fiind bine protejată împotriva pătrunderii de praf şi umezeală, permiţând scufundarea în apă până la 50 metri adâncime.

Fixat cu şuruburi lăsate la vedere şi foarte solid, cadranul proeminent are în centru un ecran circular, pe care este redată interfaţa sistemului Android Wear.

Vizând scenariul drumeţiilor prelungite în natură, departe de confortul civilizaţiei, Casio a prevăzut MIL-810 cu o funcţie de economisire a bateriei, în care ecranul este comutat într-un mod LCD monocrom care permite extinderea considerabilă a autonomiei, limitând însă funcţionalitatea la rolul de ceas. Desigur, atunci când durata bateriei nu este o problemă putem reveni la modul full-color, beneficiind de toate avantajele unui smartwatch performant.

Casio MIL-810

Casio MIL-810 include funcţie pentru măsurarea presiunii atmosferice şi a altitudinii, funcţie busolă. În funcţie de tema aleasă pentru interfaţă, ecranul poate afişa şi alte informaţii utile cum ar fi ora la care răsare/apune soarele şi fluxul mareic. Desigur, funcţionalitatea de bază poate fi extinsă considerabil sincronizând dispozitivul cu telefonul mobil, respectiv cu ajutorul aplicaţiilor disponibile pentru platforma Android Wear.

Din păcate designul atrăgător şi construcţia bine realizată vin cu un preţ pe măsură, Casio MIL-810 urmând să ajungă pe rafturile magazinelor cu preţul de 500 dolari

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult