Citizen a lansat Eco-Drive One, cel mai subţire ceas de mână din lume care se încarcă la lumină

28.03.2016
În era smartwatch-urilor este greu pentru un producător de ceasuri clasice să mai impresioneze. Citizen a reuşit acest lucru după ce a prezentat modelul Eco-Drive One, care este cel mai subţire ceas din lume care se încarcă de la lumină. 
 
Eco-Drive One va fi disponibil în ediţie limitată de 800 de unităţi şi va costa 6.000 de dolari. Carcasa ceasului are o grosime de doar 2,98 mm şi este realizată din Cermet, un hibrid ceramică-metal. Cureaua este realizată din piele de crocodil. Va exista şi o versiune cu carcasă de inox care va costa 2.600 de dolari. Aceasta dispune de brăţară de inox.  
 
Citeşte şi: Nixon Mission este cel mai robust ceas cu Android Wear al momentului
 
 
Ceasul va fi disponibil în toamna acestui an. Citizen promite că la o singură încărcare Eco-Drive One va avea o autonomie de 10 luni. Tehnologia Eco-Drive poate genera electricitate din lumină provenită de la orice sursă, naturală sau artificială.  
 
 
Citizen a vândut peste 30 de milioane de ceasuri Eco-Drive de la lansarea sistemului în 1976.
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult