Dyson a lansat un dispozitiv inteligent 3-în-1, care este încălzitor, ventilator şi purificator de aer

25.08.2016
Dyson a lansat un dispozitiv inteligent 3-în-1, care este încălzitor, ventilator şi purificator de aer
Dyson, compania cunoscută în special pentru aspiratoarele şi uscătoarele de mâini pe care le produce, are şi o gamă de ventilatoare foarte interesante. La acestea se adaugă modelul proaspăt lansat Pure Hot + Cool Link, care este un dispozitiv 3-în-1: încălzitor, ventilator şi purificator de aer.
 
Aparatul va fi disponibil în magazine începând cu 6 septembrie la preţul recomandat de 600 de dolari. 
 
Aceasta este o versiune mai avansată a modelului Pure Cool Link lansat în urmă cu câteva luni. Pure are în plus funcţie de încălzire. 

Dyson promite că noul aparat elimină 99,97% din particulele din aer.

La fel ca şi alte modele din portofoliul companiei, Pure Hot + Cool Link nu are elice, ceea ce îl face foarte silenţios. Mai mult, dispozitivul este unul inteligent şi beneficiază de aplicaţie dedicată, astfel încât să poată fi controlat de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia afişează şi calitatea aerului. 
 
Pure Hot + Cool Link poate fi comandat pe site-ul companiei în culorile albastru şi argintiu. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult