Huawei Colour Band A1: brăţara inteligentă care te fereşte de radiaţiile solare

12.08.2016
Huawei Colour Band A1: brăţara inteligentă care te fereşte de radiaţiile solare

Huawei a anunţat în urmă cu mai multe luni noul accesoriu de fitness Colour Band A1, o brăţară inteligentă care înregistrează efortul depus de utilizator, însă oferă şi o funcţie inedită: te anunţă când să te fereşti de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta a fost iniţial anunţată doar pentru China sub brandul Honor, însă acum compania o aduce şi în alte regiuni, inclusiv în România.

Colour Band A1 de la Huawei vine cu un design elegant, care se poate potrivi cu diverse stiluri vestimentare. Cadranul dispozitivului este realizat din metal, iar brăţările vin în variante din silicon şi piele, acestea dictând şi preţul mai mic sau mai mare. Dispozitivul este rezistent la apă, putând sta scufundat la adâncime de 1 m pentru cel mult 30 de minute, fiind recomandat pentru utilizare chiar şi atunci când utilizatorii fac duş sau sunt surprinşi de ploaie. Nu este însă recomandat pentru activităţi de înot. Noul Colour Band A1 vine cu un acumulator de 70 mAh care asigură o autonomie de 30 de zile, indiferent de varianta brăţării aleasă.

Brăţara inteligentă se sincronizează cu smartphone-ul şi oferă notificări în timp real despre apeluri, mesaje, e-mail-uri şi reţele de socializare, folosind o combinaţie de vibraţii şi semnale luminoase cu ajutorul unu LED. Colour Band A1 beneficiază şi de un senzor UV care atenţionează utilizatorul în cazul în care nivelul de radiaţii solare depăşeşte limita admisă. Brăţara poate fi foarte utilă celor care merg la plajă pe perioada verii, pentru a şti când este cazul să folosească cremă protectoare.

Momentan nu a fost comunicat un preţ sau o dată de lansare exactă, însă Colour Band A1 ar trebui să ajungă în magazinele din România foarte curând.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult