LG a lansat un update misterios pentru accesoriul 360 CAM

12.05.2016
LG a lansat un update misterios pentru accesoriul 360 CAM

LG a lansat de curând camera 360 CAM pentru filmări la 360 de grade şi deja a lansat un update de firmware consistent pentru aceasta. Nu este clar încă dacă au fost adăugate funcţii noi şi nici ce corectează noua actualizare, însă în general este recomandat să fii la zi cu software-ul pentru a evita situaţii neplăcute. Deşi 360 CAM face parte din familia de accesorii „LG Friends”, aceasta beneficiază de un proces de upgrade diferit faţă de restul membrilor.

Lista de îmbunătăţiri pentru LG 360 CAM include un singur item, denumit generic „Andoid OS Upgrade”. Pachetul de instalate „cântăreşte” 400 MB şi poate fi aplicat doar cu ajutorul unui PC şi a unei conexiuni prin cablu USB. Spre diferenţă de celelalte accesorii inteligente pentru LG G5, se pare că această cameră nu poate fi upgradată wireless prin intermediul aplicaţiei dedicate gestionării dispozitivelor conectate.

Update-ul de software necesită descărcarea şi instalarea aplicaţiei LG Bridge pe un PC cu Windows sau OS X. Deschizând aplicaţia, în meniul Software Update apare noua actualizare pentru LGR105 (codul camerei 360 CAM). Aplicaţia va descărca întregul update de 400 MB şi îl va aplica apoi automat. Procesul de update în sine durează puţin peste două minute, însă durata download-ului poate să varieze în funcţie de viteza conexiunii la internet.

LG nu a anunţat acest update în niciun fel, acesta fiind semnat cu data de 25 aprilie. Se pare că singura metodă de a afla că există un update este conectarea camerei la PC şi pornirea aplicaţiei LG Bridge. 

Citeşte şi LG G5 review

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult