LG a retras ceasul Urbane 2nd Edition pentru a nu oferi o experienţă de utilizare neplăcută

24.11.2015
LG a retras ceasul Urbane 2nd Edition pentru a nu oferi o experienţă de utilizare neplăcută

LG Watch Urbane 2nd Edition a fost amânat pentru o perioadă nedeterminată de timp săptămâna trecută, însă compania coreană nu a oferit la momentul respectiv detalii despre motivul din spatele acestei decizii. Acum că apele s-au mai liniştit, avem şi primele informaţii oficiale, direct de la purtătorii de cuvânt LG, care sugerează că este vorba despre o problemă care nu poate fi reparată printr-o actualizare software.

LG nu a oferit detalii cuprinzătoare despre problemă, însă a sugerat că defecţiunea era evidentă la utilizare îndelungată. Display-ul dispozitivului putea să se deterioreze în timp, iar calitatea imaginii afişate avea de suferit. Cu toate acestea, defecţiunea nu pune în pericol dispozitivul sau utilizatorul, problema afectând mai degrabă experienţa de utilizare. Desigur, LG nu doreşte să intre în detalii, pentru că ar putea să afecteze imaginea companiei care producea piesa defectă, cât şi posibilitatea de a colabora în viitor cu aceasta.

Anularea unui produs cu o zi înainte de lansare este o situaţie fără precedent pe piaţa de ceasuri inteligente. LG Watch Urbane 2nd Edition trebuia să fie primul model Android Wear care oferea conectivitate 4G şi o alternativă mai ieftină la modelul exclusivist Tag Heur Connected. Momentan LG nu oferă informaţii despre disponibilitatea noului său smartwatch. Deşi acesta a fost amânat pentru o perioadă de timp îndelungată, este foarte posibil ca acesta să nu mai ajungă în magazine niciodată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult