Logitech G lansează G604 LIGHTSPEED, un mouse wireless cu 6 butoane programabile

16.09.2019
Logitech G lansează G604 LIGHTSPEED, un mouse wireless cu 6 butoane programabile

Potrivit pentru gaming, dar şi alte activităţi uzuale, Logitech G604 LIGHTSPEED oferă până la 240 de ore de jucat wireless în modul LIGHTSPEED sau 5,5 luni folosind conexiune Bluetooth, utilizând o singură baterie AA.

Mouse-ul dispune de tehnologia Logitech G LIGHTSPEED Wireless, responsabilă cu optimizarea conexiunii wireless pentru latenţe cât mai reduse, precum şi un senzor Logitech HERO 16K, optimizat pentru performanţe optime în timpul jocurilor şi folosirea eficientă a bateriei.

Utilizatorii pot trece de la LIGHTSPEED la conexiune Bluetooth printr-o singură apăsare a unui buton şi pot comuta între două calculatoare diferite cu un mouse.

Mouse-ul este personalizabil şi dispune de 15 comenzi programabile folosind aplicaţia G HUB Logitech, o rotiţă de scroll cu două moduri de activare şi şase butoane plasate în locaţii uşor accesibile. Designul este optimizat pentru jocuri populare precum Fortnite şi WoW Classic.

Mouse-ul Logitech G604 LIGHTSPEED wireless va fi disponibil pe Logitech.com şi la magazinele partenere începând din toamna 2019, la un preţ recomandat de 470 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult