Logitech lansează primele modele de mouşi silenţioşi

02.09.2016
Logitech lansează primele modele de mouşi silenţioşi

Logitech M330 Silent Plus şi M220 Silent sunt primele modele de mouşi wireless silenţioşi create vreodată de companie.

Mouşii M330 Silent Plus şi M220 Silent oferă precizie, durabilitate şi aceleaşi senzaţie de „click”, însa fără a face zgomot.

Logitech M220 Silent

Trăim într -o lume socială, indiferent dacă lucram într-un spaţiu pe care îl împărţim cu mai multă lume, fie că lucrăm de acasă, dar uneori liniştea este cea mai importantă. De aceea am creat mouşii M330 Silent Plus şi M220 Silent. Inginerii noştri au studiat sursele de zgomot realizate de un mouse de PC şi au creat diverse moduri de a reduce nivelul de decibeli, fără a sacrifica calitatea„, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global al Logitech.

Logitech M330 Silent Plus dispune de o baterie ce are o durată de viaţă de 24 de luni şi de un contur învelit de un grip realizat dintr-un cauciuc moale pentru o mai bună armonie cu mâna dreaptă a oricărui utilizator.

Modelul M220 Silent deţine o baterie cu o durată de viaţă de 18 luni. Oferind un design ambidextru, mouse-ul este perfect pentru folosirea cu ambele mâini şi uşor de strecurat în bagaje pentru transport.

Preţ şi disponibilitate

Logitech M330 Silent Plus va fi disponibil pe site-ul Logitech.com şi în magazinele de specialitate începand cu luna octombrie la un pret de 39,99 Euro, în timp ce mouse-ul M220 va fi disponibil cu un preţ de 24,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult