Nokia lansează primele sale produse pentru monitorizarea sănătăţii

21.06.2017
Nokia lansează primele sale produse pentru monitorizarea sănătăţii

Nokia a anunţat la începutul anului achiziţia producătorului de dispozitive de monitorizare a sănătăţii Withings, iar astăzi prezintă primele două produse noi lansate sub brandul propriu. Avem practic de a face cu noi variante ale produselor deja disponibile pe piaţă, acestea purtând însă logo-ul Nokia şi câteva funcţii în plus (sau în minus, în funcţie de caz).

Primul produs este numit Nokia Body, un cântar inteligent, care monitorizează evoluţia greutăţii utilizatorilor. Este vorba despre o versiune mai ieftină a vechiului Withings Body, modelul vechi fiind redenumit în Body+, pentru a marca funcţiile în plus de care beneficiază. Nokia Body costă 60 de euro şi monitorizează greutate şi realizează un index al masei utilizatorului, putând fi sincronizat wireless cu o aplicaţie pentru mobil.

Cel de-al doilea produs Nokia este BPM+, un dispozitiv de monitorizare a tensiunii arteriale. Spre diferenţă de modelul Withings BPM, acesta vine cu o brăţară realizată dintr-un material mai moale şi cu capabilitatea de a se sincroniza cu aplicaţia pentru mobile. BPM+ costă 100 de euro.

Restul de produse Withings a primit un simplu rebranding, logo-ul vechii fiind acum înlocuit cu Nokia. Este vorba despre brăţara de fitness Go, camera inteligentă Home, termometrul Thermo, ceasurile Steel şi peria de păr hair Coach.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult