Ochelarii Google Glass ajung la cea de-a doua versiune

29.10.2013
Ochelarii Google Glass ajung la cea de-a doua versiune

Proiectul Google Glass este pe cale să intre într-o nouă etapă, marcată prin introducerea unei noi versiuni a ochelarilor Glass, bazaţi pe un design modificat ce permite folosirea împreună cu ochelari de vedere.

Norocoşii care au obţinut deja o pereche de ochelari din prima generaţie Google Glass, provenită din lotul distribuit în cadrul programului Glass Explorer, vor avea opţiunea de a solicita înlocuirea gratuită cu un exemplar Google Glass 2.

Chiar dacă lista completă a modificărilor aduse pentru noua versiune Google Glass se lasă aşteptată, aflăm că aceştia renunţă la casca audio bazată pe inducţie în favoarea unei alternative clasice, cu forma unei căşti de purtat în ureche. Din păcate audiţia oferită rămâne în sistem mono, fapt ce reduce utilitatea ochelarilor Glass 2 pentru ascultarea de muzică.

Ochelarii din prima generaţe Google Glass, adaptaţi cu lentile pentru ochelari de vedere

Fără a menţiona nimic despre disponibilitatea în magazine, Google a anunţat că va permite utilizatorilor deja înrolaţi în programul Glass Explorer să distribuie invitaţii pentru cel mult 3 prieteni interesaţi să testeze ochelarii Glass 2. Ca şi până acum, preţul de achiziţie rămâne fixat la suma de 1500 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult