Phaser Universal Remote Control te transformă în căpitanul Kirk la tine acasă

Phaser Universal Remote Control te transformă în căpitanul Kirk la tine acasă

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi o telecomandă universală în viitorul apropiat, iar universul Star Trek vă fascinează, poate că ar trebui să mai aşteptaţi puţin. Compania Wand, responsabilă pentru dispozitive similare care foloseau designul baghetei magice a lui Harry Potter şi a surubelniţei din Doctor Who, a dezvăluit un nou produs care imită phaser-ul din seria originală Star Trek.

Intitulat Phaser Universal Remote Control, noul dispozitiv foloseşte înfăţişarea celebrei arme din serialul anilor ’60. Carcasa a fost construită folosind un model realizat cu ajutorul laserelor, sursa fiind singura machetă folosită pe platoul de filmare care încă există. Telecomanda poate fi folosită în forma sa originală, asemeni unui pistol, sau se poate opta pentru dezasamblarea sa, în partea de sus fiind inclus un modul detaşabil. Acesta este tot un phaser din serial, modelul Type-1, varianta mai mică a celebrei arme.

Phaser Universal Remote Control

Memoria internă a noului Phaser Remote oferă posibilitatea de a stoca până la 36 de comenzi alese de utilizator. Acestea pot fi alocate fie pe butoanele de pe dispozitiv, sau pot fi înregistrate sub formă de mişcări ale mâinii. Fiind o telecomandă universală, puteţi controla atât televizoare, cât şi unităţi Blu-Ray, DVD, sisteme audio şi cam orice alt gadget care foloseşte o telecomandă cu senzor infraroşu. Există şi posibilitatea de a seta un cod PIN pentru a securiza telecomanda.

Orice fan Star Trek ar fi dezamăgit dacă Phase Remote-ul ar fi o simplă telecomandă, iar Wand a inclus zece sunete specifice armei extrase din serial, pentru a oferi şi puţin entertainment pe lângă utilitate. Cei care doresc să cumpere Phaser-ul doar pentru a-l afişa pe raftul cu statuete şi obiecte colecţionabile se vor bucura să afle că acesta vine într-o cutie cu spumă pentru rezistenţă la şocuri, iar alături de acesta este inclusă şi o staţie de andocare pe care este gravat textul „U.S.S. Enterprise Standard Issue Phaser”

Phaser Universal Remote Control Box

Cei interesaţi de acest dispozitiv (care au drum spre Statele Unite) îl vor putea vedea pentru prima dată pe 23 iulie, în cadrul San Diego Comic-Con. Cei hotărâţi pot face pre-comandă chiar acum pe magazinele Firebox şi ThinkGeek. După cum era de aşteptat pentru un asemenea gadget, preţul este pe măsură: 150 dolari/euro. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult