Prăjitor de pâine cu model

19.01.2007
Prăjitor de pâine cu model

O idee perfectă de cadou pentru amicul sau cuplul care tocmai s-a mutat în casă nouă este prăjitorul de pâine. De cele mai multe ori accesibil pentru buzunarul oricui, acesta este un element util şi simplu care îşi găseşte cu uşurinţă loc în orice bucătărie.

Prăjitorul de pâine este atât de simplu încât unii producători s-au gândit ca e prea simplu, iar cum inovaţia se vinde bine, acestia au venit cu o idee, să ofere posibilitatea consumatorului să imprimeze pe feliile de pâine un model hazliu la alegere.

Pui felia de pâine in prăjitor, alegi o tăbliţă cu modelul pe care vrei să-l imprimi şi porneşti aparatul. Când scoţi feliile de pâine vei vedea că s-a imprimat modelul respectiv iar pâinea e numai bună spre a fi servită la micul dejun.

În funcţie de tipul de prăjitor cumpărat te alegi cu 2, 4 sau 6 modele cu care îţi poţi comunica mesajul tău matinal: apariţia primilor fulgi de zăpadă, sosirea sărbătorilor, ziua de naştere sau orice alt mesaj haios care ar putea să pună un zâmbet pe faţa morocănosului învăţat cu prea mult somn.

Chiar dacă nu vorbim de un produs high-tech, prăjitorul de pâine cu model este un accesoriu interesant pentru casă şi un exemplu foarte bun de îmbinare al utilului cu plăcutul. Poftă bună!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News