Sony SmartWatch – ceasul de mână cu sistem Android a fost lansat

13.04.2012
Sony SmartWatch - ceasul de mână cu sistem Android a fost lansat

Sony SmartWatch ar putea fi cel mai bun prieten pentru telefonul tău cu sistem Android, oferindu-ţi o modalitate mai rapidă pentru citirea mesajelor text şi email, respectiv update-uri primite de pe reţelele de socializare. De asemenea, accesoriul permite gestionarea apelurilor telefonice şi controlarea playerului audio de pe telefon.

Sony SmartWatch - ceas de mână cu sistem Android

SmartWatch comunică cu telefonul mobil folosind conexiune Bluetooth şi este adresat celor care vor să fie la curent cu ultimele noutăţi fără a fi nevoiţi să scoată de fiecare dată telefonul din buzunar.

Sony oferă acest accesoriu în mai multe versiuni de culoare, cum ar fi alb, albastru, roz şi verde. Cureaua confecţionată din cauciuc este uşor reglabilă pentru diferite circumferinţe ale mâinilor, iar carcasa prevăzută cu un ecran de 1.3 inch nu ar trebui să incomodeze prea mult.

Sony SmartWatch - disponibil în mai multe versiuni de culoare

Toate comenzile sunt interpretate prin interfaţa touch a ecranului OLED color, iar la primirea apelurilor telefonice sau alte alerte este activată o funcţie de vibraţie pentru alertarea utilizatorului.

Sony SmartWatch este rezistent la praf şi umezeală, poate funcţiona timp de câteva zile cu o singură încărcare a bateriei şi este compatibil cu o gamă variată de modele smartphone bazate pe Android, oferite de producători ca Sony, HTC, Motorola, Samsung şi alţii.

Sony SmartWatch

Accesoriul SmartWatch poate fi achiziţionat direct din magazinul online deţinut de Sony, la un preţ de 149.99 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult