Top cele mai bune oferte de sărbători – telefoane, tablete şi alte gadgeturi

Top cele mai bune oferte de sărbători – telefoane, tablete şi alte gadgeturi

Decembrie este luna în care goana după cadouri ţine capul de afiş. Fie că mergem să colindăm prin magazine, fie că răsfoim Internetul, ofertele sunt care mai de care mai interesante. Dar tocmai pentru că tentaţiile ne împresoară, de cele mai multe ori, alegerea unui produs ne ocupă timp preţios.

Pentru a vă uşura „munca” alegerii unui cadou, v-am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai bune oferte de sărbători. Am încercat să acoperim o gamă variată de produse, de la mult râvnitele smartphone-uri şi tablete, televizoare şi sisteme Home Cinema, până la gadgeturi mai ieftine dar care fără îndoială vor fi apreciate de cei dragi vouă.

Turul magazinelor online ne-a scos în drum următoarele jucărioare la ofertă:

Consolă Microsoft Xbox 360 + joc Forza Horizon (1249 Lei)

Vrei o consolă apreciată în întreaga lume şi un joc care să îţi taie răsuflarea? Xbox 360, alături de aclamatul simulator auto Forza Horizon, reprezintă combinaţia letală.

Consola este în versiunea cu HDD de 250 GB, are Wi-Fi integrat şi vine la pachet cu un controller wireless negru. Pentru o experienţă completă alături de întreaga familie, poţi conecta până la patru controllere. În plus, poţi opta şi pentru accesoriul Kinect care îţi oferă control gestual asupra interfeţei şi în cadrul jocurilor compatibile Kinect.

Xbox 360 + Forza Horizon

Aparat mirrorless Samsung NX1000 + tabletă Samsung Galaxy Tab 2 (2399 Lei)

Aparat foto de ultimă generaţie şi tabletă performantă la doar 2399 Lei pare o utopie, dar iată că se poate.

Detaliile tehnice sunt impresionante în ceea ce priveşte camera foto: senzor APS-C de 20.3 MP, captură în rafală cu 8 cadre pe secundă, ISO maxim 12.800, înregistrare video Full HD şi conectivitate Wi-Fi.

Cât despre tabletă, Samsung Galaxy Tab 2 aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea fiind recunoscută la nivel global. Precizăm totuşi că este vorba de modelul de 7 inch (P3110) cu 8 GB memorie internă şi conectivitate Wi-Fi (nu are şi 3G).

Tableta rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi are în spate un „motor” dual core la 1 GHz.

Aparat foto Samsung + Galaxy Tab 2

Ebook Reader Prestigio (239 Lei)

Un cadou care nu te stoarce de bani, dar care fără îndoială îţi va deschide apetitul pentru citit cărţi. Ebook Reader-ul Prestigio (model PER3474B) are ecran capacitiv de 7 inch cu 800 x 480 pixeli rezoluţie şi suportă numeroase formate text (TXT, PDF, RTF, FB2, MOBI, LRC), dar şi formate foto, audio şi video. Aşadar, pe lângă lecturare, poţi asculta şi muzică sau viziona filmuleţe.

E-reader Prestigio

Mouse Microsoft Bluetrack Mobile 3500 (99 Lei)

Un mouse wireless cochet, însă totodată şi performant datorită tehnologiei Bluetrack. Aceasta combină puterea optică cu precizia laser pentru o poziţionare remarcabilă practic pe orice suprafaţă. Designul ambidextru permite utilizarea lui la fel de bine şi de către cei care folosesc cu precădere mâna stângă.

Autonomia este şi ea remarcabilă: până la opt luni de utilizare fără a fi necesară înlocuirea bateriilor.

Microsoft Bluetrack Mouse

Smartphone Samsung Galaxy Ace (699 Lei)

Samsung Galaxy Ace este un dispozitiv inteligent care îţi oferă accesul neîngrădid la colosalul magazin de aplicaţii Google Play Store. Puterea de procesare nu este grozavă (CPU single core, 800 Mhz), dar suficientă pentru utilizatorii care nu au pretenţia să ruleze aplicaţii cu viteza luminii. Ţinând cont de preţ, acest smartphone reprezintă o alegere echilibrată.

Samsung Galaxy Ace

LED TV 3D Samsung, Full HD, 81 cm (1699 Lei)

Rezoluţie Full HD, iluminare LED, suport pentru vizionarea filmelor 3D şi o tehnologie Clear Motion Rate 200 Hz care garantează fluenţa celor mai dinamice secvenţe cinematice. Ce îţi poţi dori mai mult decât atât? Acest televizor Samsung (model 32EH6030) le are pe toate, iar preţul este şi el extrem de tentant. Pachetul include şi două perechi de ochelari 3D.

Samsung LED TV 3D

Sistem Home Cinema Sony, DVD + boxe 5.1 (499 Lei)

Lângă un televizor subţire merge şi un sistem Home Cinema care să umple camera cu un sunet clar şi plăcut. Soluţia propusă de Sony include un DVD Player şi un set de boxe 5.1 cu o putere totală de 300 de Waţi! Boxele pot fi montate şi pe perete. Graţie compatibilităţii cu Dolby Digital şi Dolby Prologic, veţi beneficia de sunet de film autentic.

Home Cinema Sony

Tabletă iPad gen.3, 16 GB, Wi-Fi (1869 Lei)

Ultima noastră recomandare este o tabletă Apple iPad din generaţia a III-a. La câtă cerneală a curs în jurul acestui produs, chiar nu mai avem nimic de adăugat, decât faptul că preţul de 1869 Lei este unul promoţional. În mod normal, tableta se comercializează în România la sume ce pleacă de la 2200 de Lei.

iPad 3

Sperăm să găsiţi utile aceste recomandări, iar dacă vă încântă ideea de a face o achiziţie din lista propusă de noi, ţineţi cont că sunt oferte limitate care s-ar putea să expire până de Crăciun. Este evident că în preajma acestei sărbători comercianţii vor ieşi la înaintare cu alte oferte, rămâne de văzut cât de atractive se vor dovedi. Spor la cumpărături!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News