Toţi producătorii care nu mai oferă jack de 3,5 mm ar trebui să includă în cutie un astfel de adaptor

14.03.2018
Toţi producătorii care nu mai oferă jack de 3,5 mm ar trebui să includă în cutie un astfel de adaptor

Sony s-a alăturat grupului tot mai mare de producători care au renunţat la jack-ul audio universal pe noile modele de smartphone-uri. Xperia XZ2 şi XZ2 Compact nu mai includ această caracteristică, dar Sony a prezentat un accesoriu util. Este vorba despre un adaptor pentru portul USB Type-C care are două ieşiri: una pentru jack audio şi alta pentru USB-C.

 

Numit USB Type-C 2-in-1 Cable EC270, produsul Sony le permite utilizatorilor să îşi încarce telefonul şi să asculte muzică la căşti cu fir în acelaşi timp.

 

 

Din păcate, compania nu include în cutie noul dispozitiv. Acesta costă aproximativ 30 de dolari. Totuşi, Sony a anunţat că va oferi o preche de căşti wireless premium cadou pentru clienţii din România care vor precomanda telefonul începând cu 23 martie. 

 

Astfel de adaptoare ar trebui să fie oferite gratuit de toţi producătorii care nu mai includ jack-ul audio.

 

CITEŞTE ŞI: Noile smartphone-uri Sony Xperia XZ2 şi XZ2 Compact, disponibile la precomandă în România din 23 martie. Iată preţurile şi cadourile pe care le vor primi clienţii care le vor comanda

 

Soluţii similare au fost lansate şi de alte mărci, precum Moshi.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult