Ultimate Ears ne prezintă BOOM, primul player audio social

21.05.2013
Ultimate Ears ne prezintă BOOM, primul player audio social

Cei care apreciază muzica la purtător au acum o nouă modalitate de-a asculta melodiile preferate împreună cu prietenii. Ultimate Ears BOOM este o boxă portabilă care se înţelege bine cu mai multe dispozitive simultan. Dacă dai o mini-petrecere în apartament, toţi prietenii tăi cu smartphone pot să pună la bătaie câte o melodie. Boxa foloseşte protocolul Bluetooth pentru a se conecta la telefon, pairing-ul fiind ajutat de modulul NFC integrat. Dacă volumul unei singure boxe nu este suficient, o a doua poate fi conectată simultan, cele două funcţionând în configuraţie stereo.

UE BOOM - boxa portabilă socială

Boxa BOOM este disponibilă în mai multe culori şi are aspectul unui cilindru cu diametru de 6,5 cm. Lungimea sa este de 18 cm şi cântăreşte aproximativ 540 g. Bateria integrată are o autonomie de cel mult 15 ore şi se încarcă prin intermediul unei mufe microUSB. Puterea boxei nu este menţionată de producător, însă ea vine cu două difuzoare active de 1.5” şi două pasive de 2”. Când modulul Bluetooth nu este disponibil, sunetul poate fi primit prin mufa jack de 3,5 mm. Volumul se ajustează cu cele două zone sensibile la atingere indicate prin + şi -.

Ultimate Ears BOOM - combinaţiile de culori pentru carcasă

Cum la petreceri se consumă lichide de tot felul, boxa UE BOOM poate fi pusă în situaţii nedorite. Producătorul s-a gândit şi la acest aspect, iar învelişul exterior este rezistent la apă până la un anumit punct. Ultimate Ears se laudă cu un sunet omnidirecţional, însă va trebui să testăm boxa pentru a confirma acest lucru. Boom a intrat pe piaţă începând de astăzi la preţul de 200 €.

UE BOOM - învelişul are un anumit grad de impermeabilitate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News