Wherecom S3 este un smartwatch care se adresează persoanelor în vârstă

17.05.2016
Wherecom S3 este un smartwatch care se adresează persoanelor în vârstă
Cel mai nou model de smartwatch de la Omate, Wherecom S3, se adresează persoanelor în vârstă. Dispozitul dispune de o interfaţă cu meniuri simple, aerisite şi uşor de folosit. Mai mult, smartwatch-ul oferă conectivitate 3G şi GPS. 
 
Cel mai important element al ceasului este, însă, butonul SOS de care dispune. Prin apăsarea acestuia, purtătorul poate fi localizat uşor de către persoanele de contact selectate înainte, care primesc coordonatele geografice ale acestuia. 
 
 
Citeşte şi: Doppio, smartwatch-ul cu două ecrane
 
Sistemul de operare rulat de Wherecom S3 este bazat pe Android şi include aplicaţii preinstalate pentru contacte sau care oferă notificări pentru orele la care trebuie luate medicamente.
 
 
S3 dispune de un procesor dual-core MediaTek de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 4 GB şi baterie de 600 mAh (cu autonomie de trei zile, potrivit producătorului). Ecranul are o diagonală de 1,54 inci şi rezoluţie de 320 x 320 pixeli. Ceasul include şi pedometru.
 
Omate Wherecom S3 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an la preţul de 150 de euro. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult