Xiaomi Mi Band 2 va fi livrat în cantităţi limitate până la toamnă

06.07.2016
Xiaomi Mi Band 2 va fi livrat în cantităţi limitate până la toamnă

Xiaomi a anunţat lansarea noii brăţări de fitness Mi Band 2 în urmă cu doar câteva săptămâni, însă aceasta nu ajunge pe piaţă la fel de repede precum ne-am fi aşteptat. Deşi în teorie aceasta ar trebui să fie deja disponibilă în magazine, stocurile sunt foarte limitate, compania care se ocupă de manufacturare întâmpinând probleme. Clienţii mai norocoşi, care au norocul să cumpere de la un magazin care abia primeşte Mi Band 2 pe stoc ar putea să intre în posesia unui astfel de dispozitiv, însă publicul larg ar putea aştepta până în octombrie.

Conform GizmoChina, Huami, fabricantul brăţării de la Xiaomi, nu poate să ţină pasul cu cererea din piaţă. Motivul pentru care s-a ajuns în această situaţie este o problemă în procedeul de manufacturare, care a limitat foarte mult numărul de unităţi care ies de pe banda de asamblare. Acest număr este cu mult sub aşteptări, în ciuda faptului că deja s-a dublat cantitatea de Mi Band 2-uri care poate fi produsă simultan.

Conform ultimelor informaţii disponibile, abia în luna octombrie procesul de fabricare va putea ţine pasul cu cererea clienţilor. Acest lucru înseamnă că în cazul în care nu vă grăbiţi să cumpăraţi un fitness tracker Mi Band 2 de la Xiaomi în următoarele trei luni, sau dacă nu doriţi să vânaţi magazinele care primesc acest produs pe stoc, abia din toamnă veţi putea să intraţi pe site-ul magazinului preferat să îl comandaţi fără riscul de a vă lovi de mesajul „stoc epuizat”.

Citeşte şi Xiaomi MiBand 2: Display OLED, senzor de puls şi preţ foarte mic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult