XPUMP, adaptorul care promite să îmbunătăţească sunetul redat prin căştile audio

18.04.2016
XPUMP, adaptorul care promite să îmbunătăţească sunetul redat prin căştile audio

Cu dimensiunile unui pachet de gumă, XPUMP include amplificator audio şi procesor DSP, promiţând să ridice calitatea sunetului pentru orice sursă conectată: telefonul mobil, laptop, sau alt dispozitiv care include ieşire audio de tip jack 3.5mm.

Creat de un producător numit Embrace Labs, cu experienţă în domeniul echipamentelor de procesare audio, chip-ul DSP folosit cu adaptorul XPUMP aplică un efect surround oricărei surse de semnal stereo, îmbunătăţind astfel experienţa audio resimţită prin setul de căşti.

Deşi conceptul este interesant, un rezultat similar poate fi obţinut şi apelând la plugin-uri software, cum este celebrul Dolby Atmos, fără complicaţiile unui dongle extern ataşat cablului pentru căşti.

Dezvoltat în cadrul unui proiect de tip crowdfunding, accesoriul XPUMP va fi disponibil în a doua jumătate a acestui an, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

Citeşte şi Cum afli ce procesor ai pe iPhone 6S

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult