Aplicaţia Google Photos primeşte opţiune pentru mesaje instant

Autor: Aurelian Mihai 04.12.2019
Aplicaţia Google Photos primeşte opţiune pentru mesaje instant

Schimburile de poze vor deveni şi mai simple cu aplicaţia Google Photos,  îmbunătăţită prin adăugarea opţiunii de chat, cu posibilitatea trimiterii imediate a pozelor din colecţia Google Photos.

Fără îndoială, Google Photos este o unealtă excelentă pentru păstrarea şi sortarea colecţiilor de poze, însă produsului oferit de Google îi lipsea o modalitate facilă pentru distribuirea de conţinut către membrii familiei şi prieteni.

Activat în cursul zilelor următoare printr o actualizare adusă aplicaţiei, suportul pentru mesagerie instant elimină nevoia pentru descărcarea separată a conţinutului şi distribuirea  acestuia folosind alte aplicaţii de mesagerie. Crearea şi distribuirea albumelor conţinând doar câteva poze adresate unei anume persoane, de asemenea, nu mai este necesară.

Noua funcţie de mesagerie suportă conversaţii prin mesaje text cu alţi utilizatori Google Photos şi partajarea colecţiilor de poze şi clipuri video cu aceştia, totul dintr-o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat, accesibilă atât de pe desktop dar şi din aplicaţia pentru mobil.

Google Precizează că nu intenţionează să transforme Google Photos într-un serviciu de mesagerie. cu toate acestea, dezvoltatorul a introdus suport pentru grupuri de chat şi reacţii bazate pe emoticoane. Pozele distribuite prin funcţia de chat pot fi descărcate şi ataşate direct colecţiei proprii Google Photos.

 

Tags: