Google adaugă noi funcţii de căutare în aplicaţia Android Messages

Autor: Aurelian Mihai 26.09.2018
Google adaugă noi funcţii de căutare în aplicaţia Android Messages

Actualizată deja la interfaţa Material Design, aplicaţia Android Messages va primi şi noi funcţii de căutare pentru o mai bună gestionare a mesajelor SMS.

Cu interfaţă împrospătată şi un nou Dark Mode optimizat pentru folosirea pe timp de noapte, aplicaţia Android Messages este o alegere tot mai atractivă pentru înlocuirea clientului de mesagerie implicit, livrat de telefoanele cu sistem Android.

Actualizarea aşteptată în cursul zilelor următoare aduce o nouă funcţie de căutare care va permite filtrarea mesajelor primite pe criterii de conţinut. Spre exemplu, la tastarea unei expresii de căutare sau selectarea unui nume din lista de contacte, în listă vor apărea mai multe categorii de conţinut (imagini, clipuri video sau locaţi), uşurând găsirea conţinutului care ne interesează.

Tot mai populară printre utilizatorii de mobil, aplicaţia Android Messages poate fi folosită acum de pe desktop, oferind suport pentru sincronizarea mesajelor primite pe telefonul sau telefoanele mobile asociate contului Google şi chiar trimiterea de mesaje SMS folosind tastatura PC-ului. Aceste capabilităţi nu sunt tocmai noi, diverse alte aplicaţii oferind deja funcţii similare, însă Android Messages câştigă rapid teren în faţa acestora.