Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei de apelare folosită pe telefoanele cu sistem Android

16.02.2017
Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei de apelare folosită pe telefoanele cu sistem Android

Folosită mai ales pe dispozitivele Nexus dar utilă pentru orice smartphone cu sistem Android, aplicaţia Google Phone trece la versiunea 8.0, primind suport pentru salvarea şi distribuirea mesajelor recepţionate în căsuţa vocală, alături de alte îmbunătăţiri de ordin vizual.

Noua funcţie voicemail sharing vine în sprijinul unei mai bune gestionări a mesajelor primite în căsuţa vocală, utilizatorii având posibilitatea sa păstreze mesajele importante în memoria dispozitivului şi chiar să le trimită mai departe unui prieten, fără a recurge la metode complicate şi folosirea altor aplicaţii produse de terţi.

Aparent, şirul îmbunătăţirilor nu se opreşte aici, Google pregătind şi introducerea unei funcţii care să permită trimiterea de fişiere în timpul desfăşurării apelurilor (ex. o imagine, sau harta unei locaţii de întâlnire).

Aplicaţia Google Phone poate fi instalată gratuit din magazinul Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult