SIAB 2007 la debut

04.10.2007
SIAB 2007 la debut
Reprezentantele sexului frumos, la înălţime

Am avut ghinionul să nu întâlnesc toate fetele (ori nu veniseră, ori nu erau gata de apariţia la scenă), dar chiar şi aşa, a fost de ajuns să văd tentaţiile de la Fiat sau Honda – încă un pic şi nu mai apucam să scriu acest articol.

Mâine le vei vedea pe toate, într-un pictorial “ultra-hot”, urmând ca săptămâna viitoare să intrăm şi mai bine în detalii. Nu te gândi doar la femei, vom avea şi câteva prezentări ale celor mai tari maşini tunate de la SIAB 2007.

Fetele de la SIAB

Impresia finală

Am ramăs plăcut impresionat de spaţiul imens, organizarea expozanţilor şi amenajarea. Singura problemă este legată de locul desfăşurării SIAB 2007, în Otopeni (vis a vis de aeroportul Henry Coandă). Şi aici nu mă refer la distanţă ci la traficul infernal de care nu vei scăpa, indiferent că vii cu maşina personală sau alegi mijloacele de transport în comun. Salonul este deschis până pe 14 octombrie, iar preţul unui bilet este de 15 RON.

Alte informaţii despre ce se petrece la SIAB 2007 găsiţi şi pe sit-ul Promotor.ro.

Noutăţi la SIAB 2007

Maşini şi motoare, fete frumoase, prezentări spectaculoase, lumină şi culoare, într-un cuvânt – SIAB. Această ediţie înregistrează cea mai mare participare de până acum, cu peste 100 de premiere, 500 de mărci şi aproape 200 de expozanţi.

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a SIAB 2007, la care a participat şi primul ministru Călin Popescu Tăriceanu. Întrucât pe 5 octombrie se deschid porţile pentru public, ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva dintre atracţiile salonului, axându-ne pe ceea ce apreciem într-un mod cu totul special: car concept, car tuning, modding vizual şi, nu în ultimul rând, superbele fete de la standuri.

Noutăţi la SIAB 2007

Toyota AYGO este un automobil concept pe care l-am remarcat datorită aspectului foarte prietenos, ce te duce cu gândul la o jucărioară. Priveşte imaginea de mai jos, iar eu o voi mai adauga doar că interiorul îţi rezervă nişte surprize. Indiciu: parchet.

Toyota AYGO

La stand-ul Falcon, am văzut pentru prima oară un subwoofer pătrat, inovaţie Kicker. Trebuie să recunosc că, într-o configuraţie formată din două astfel de woofere, opt seturi de difuzoare şi trei amplificatoare (toate Kicker), zguduiau bine de tot o maşină de teren Toyota. La cei 3500 W, este cât se poate de firesc. De asemenea, Clarion şi Wizards (cu MTX Audio) au nişte sisteme de sunet impresionante.

Cât despre maşini, am depistat noul BMW M3 şi supăratul Subaru Impreza WRX, dar automobilul ce merită cu adevărat o atenţie deosebită (nu că ar fi mulţi ce-şi permit aşa ceva) este Audi R8 – rupe tot! Rapperii vor admira probabil “bling bling car-ul” Chrysler C300, modificat. Nu lipseşte nici Citroen C4, maşina campionului mondial de raliuri Sebastien Loeb.

Marea dezamăgire, în opinia mea, este Porsche. Dacă acum un an făceam ochii cât cepele lângă Carrera GT, “prestaţia” nemţilor la SIAB 2007 este oarecum mediocră, Cayman-ul fiind singura noutate.

Subaru WRX

Urmărește Go4IT.ro pe Google News