Apple a încheiat un parteneriat cu SAP care va face telefoanele iPhone mai atractive pentru mediul de business

09.05.2016
Apple a încheiat un parteneriat cu SAP care va face telefoanele iPhone mai atractive pentru mediul de business
SAP şi Apple au anunţat semnarea unui parteneriat prin care va fi creat un nou SDK care va permite dezvoltarea de aplicaţii native pentru iOS care încorporează tehnologiile SAP HANA şi SAP S/4HANA ale producătorului software german. Mai mult, cele două companii vor oferi cursuri de training atât dezvoltatorilor, cât şi partenerilor şi clienţilor. 
 
Parteneriatul va ajuta Apple să câştige cotă de piaţă pentru iPhone şi iPad pe segmentul corporate. În acest moment aproximativ 76% dintre tranzacţiile de business din întreaga lume sunt procesate pe un sistem SAP.
 
Citeşte şi: După 13 ani consecutivi de creştere, Apple a raportat prima scădere trimestrială a vânzărilor
 
Compania software va dezvolta un nou set de aplicaţii iOS pentru iPad şi iPhone, prin care angajaţi din industrii variate vor putea accesa datele relevante de care au nevoie pentru a lua decizii şi a acţiona, direct de pe cele două tipuri de dispozitive mobile. 
 
 
Aplicaţiile vor fi dezvoltate prin intermediul Swift, un limbaj de programare Apple, şi vor include interfaţă SAP Fiori.
 
Noul SDK, dar şi cursurile gratuite vor fi disponibile până la finalul acestui an.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult