Clienţii Vodafone vor putea folosi serviciul de transfer de bani M-Pesa în staţiile unui important lanţ de benzinării

01.03.2016
Clienţii Vodafone vor putea folosi serviciul de transfer de bani M-Pesa în staţiile unui important lanţ de benzinării
Clienţii Vodafone vor putea să realizeze transferuri de bani prin serviciul M-Pesa şi în reţeaua de staţii de alimentare ale grupului petrolier Rompetrol Downstream, au anunţat marţi cele două companii.
 
Utilizatorii M-Pesa vor putea să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toată ţara.
 
În plus, prin serviciul de transfer de bani, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare.
 
Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea cartelei Vodafone.
 
Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe cartelă sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinatate, prin serviciul de transfer internaţional.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult