Donald Trump l-a „botezat” pe Tim Cook: „Apreciem foarte mult, Tim Apple”

08.03.2019
Donald Trump l-a „botezat” pe Tim Cook: „Apreciem foarte mult, Tim Apple”

Tim Cook, CEO-ul Apple, a avut parte de un eveniment cel puţin stânjenitor în cadrul unei întâlniri publice cu Donald Trump. Fiind cel de la conducerea companiei care în acest moment este pe locul al doilea în lume din punct de vedere al valorii la bursă şi totodată prima companie care a depăşit o valoare pe piaţă de 1 triliard de dolari, ne-am fi aşteptat ca preşedintele Americii să îi reţină măcar numele complet. Trump a făcut însă o gafă atunci când a început să vorbească despre Cook în cadrul unei întâlniri.

Preşedintele Statelor Unite, s-a referit la Tim Cook drept „Tim Apple”. Cook nu a părut să se supere pe moment, iar ulterior discuţiei, în urma reacţiilor online la întâlnirea dintre el şi Trump, acesta a făcut şi o mică glumă pe contul său de Twitter. Acesta şi-a schimbat numele în Tim Apple, cuvântul Apple fiind reprezentat de logo-ul Apple, care este un simbol pe care îl poţi introduce în text de pe orice dispozitiv cu macOS sau iOS.

 

 

Aceasta nu este prima dată când Donald Trump confuză numele celor de la conducerea companiilor cu numele companiilor. Acesta l-a „botezat” inclusiv pe CEO-ul Lockheed Martin, Marillyn Hewson în „Marillyn Lockheed”. Nu este tocmai clar dacă Trump uită de fapt numele de familie ale persoanelor şi preferă să le asocieze cu numele companiilor pentru a le reţine mai uşor, sau dacă pur şi simplu se grăbeşte şi combină două nume pe care le are în minte.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult