Elon Musk este personajul care îi inspiră cel mai mult pe antreprenorii din Silicon Valley [INFOGRAFIC]

07.12.2016
Elon Musk este personajul care îi inspiră cel mai mult pe antreprenorii din Silicon Valley [INFOGRAFIC]

Sunt câteva nume în domeniul tehnologic care au influenţat masiv multe generaţii de antreprenori. Printre acestea se numără Bill Gates (co-fondatorul MIcrosoft), Steve Jobs (co-fondatorul Apple) sau Jeff Bezos (fondatorul Amazon.com). Însă niciunul dintre aceştia nu ocupă primul loc în topul figurilor care îi inspiră cel mai mult pe antreprenorii din nodul american al tehnologiei, Silicon Valley. Aceeasă poziţie îi revine lui Elon Musk, co-fondatorul companiilor Tesla şi Space X.

 

Născut în Africa de Sud, Musk a reînviat apetitul oamenilor şi investitorilor pentru automobile electrice şi a pus umărul la crearea celei mai de succes companii spaţiale private, Space X.

 

Foto: Hepta

 

Clasamentul celor mai influenţi lideri din sectorul tehnologic, realizat de Statista pe baza unui sondaj al First Round Capital, este alcătuit din: Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg (co-fondatorul Facebook) şi Steve Jobs.

 

Infographic: Elon Musk Is Silicon Valley's Most Inspiring Figure | Statista
You will find more statistics at Statista

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult