Mobile World Congress se extinde în SUA. Primul eveniment va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2017

23.06.2016
Mobile World Congress se extinde în SUA. Primul eveniment va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2017
Cel mai important târg internaţional de tehnologie, Mobile World Congress, va fi organizat, într-o ediţie mai mică, şi în SUA începând cu 2017. Mobile World Congress Americas va fi organizat în perioada 12-14 septembrie 2017 în San Francisco şi va înlocui conferinţa Super Mobility organizată de CTIA. 
 
CTIA a încheiat un parteneriat cu GSMA, organizatorul MWC, pentru a aduce în SUA târgul. Conferinţa Super Mobility va continua în acest an şi va fi organizată în perioada 7-9 septembrie la Las Vegas. 
 
Citeşte şi: SanDisk iXpand – carcasă de protecţie pentru iPhone 6 care permite extinderea memoriei interne
 
 
Noul târg va fi mult mai nişat decât cel organizat la Barcelona în fiecare an şi se va concentra pe inovaţiile în materie de mobilitate care au loc în America de Nord, potrivit lui John Hofman, directorul executiv al GSMA. Organizatorii se aşteaptă ca la eveniment să participe 30.000 de persoane şi 1.000 de expozanţi. Prin comparaţie, la MWC 2016 au participat 2.200 de expozanţi, iar târgul a fost vizitat de peste 100.000 de oameni. 
 
În fiecare an MWC este evenimentul la care se fac marile lansări de smartphone-uri de la producătorii de top. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult