O bancă a refuzat să deschidă un cont pentru un magazin online care vinde jucării pentru adulţi

O bancă a refuzat să deschidă un cont pentru un magazin online care vinde jucării pentru adulţi

Royal Bank of Scotland a fost recent în centrul unui scandal după ce a refuzat să deschidă un cont pentru un magazin online care vinde jucării pentru adulţi. ToolBoxXx.com este deţinut de modelul Rhian Sugden în vârstă de 30 de ani.

Sugden a declarat că a fost şocată de refuzul băncii la care are cont de la vârsta de 16 ani. „Mi-au spus că nu se simt în largul lor să fie asociaţi cu jucăriile pentru sex”, a spus femeia.

Însă banca nu are probleme să opereze conturi pentru un magazin online mai mare, Ann Summers, care vinde de asemenea jucării pentru adulţi.

După ce povestea a apărut în presă, RBS şi-a cerut scuze pentru incident şi s-a oferit să deschidă contul. „Am făcut o greşeală şi ne-am cerut scuze”, a declarat un purtător de cuvânt al băncii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult