PornHub a deschis un magazin fizic în New York unde clienţii pot apărea live pe site

27.11.2017
PornHub a deschis un magazin fizic în New York unde clienţii pot apărea live pe site

PornHub deţine unul dintre cele mai mari servicii de streaming video din lume şi întotdeauna caută să inoveze în spaţiul digital, fiind unul dintre cei mai mari susţinători ai realităţii virtuale, însă recent, compania încearcă să se extindă şi în spaţiul fizic. Gigantul online a deschis un magazin temporar în New York, unde vinde haine dedicate brandului său, cât şi produse ale partenerilor, iar vizitatorii au o şansă unică de a apărea într-un livestream pe site-ul principal.

Magazinul PornHub va fi deschis până pe 20 decembrie pe strada Wooster Street, într-o zonă cunoscută pentru magazinele de articole vestimentare, poziţionarea acestuia între brand-uri cunoscute fiind intenţionată. Desigur, oferta PornHub este diferită, fiind vândute în magazin doar haine cu logo-ul PornHub, sau diverse articole vestimentare pentru adulţi, accesul în magazin fiind interzis minorilor. Diverse suplimente alimentare cu efect afrodisiac se găsesc de asemenea în oferta magazinului.

Probabil cea mai mare atracţie a acestuia este zona de livestreaming. Magazinul conţine un pat şi o cameră web care transmit live video şi sunet către site-ul PornHub non-stop. În timp ce vizitatorii nu au voie să se dezbrace în magazin, aceasta ar putea fi şansa lor să apară pe site, fără să le fie ruşine că îi pot vedea alte persoane cunoscute. Cei care aleg să apar în livestream sunt încurajaţi să interacţioneze cu publicul care activează pe chat.

După ce magazinul temporar PornHub din New York se va închide, compania plănuieşte să deschidă unul similar în Milano, capitala europeană a modei, cu articole tematice pentru sărbătorile de iarnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult