PROSPORT. NOI TINEM SCORUL – CEA MAI TARE CAMPANIE OUTDOOR DIN ROMÂNIA!

30.03.2020
PROSPORT. NOI TINEM SCORUL – CEA MAI TARE CAMPANIE OUTDOOR DIN ROMÂNIA!

HAGI : COLUMBIA 2-0 / NADIA : AFIŞAJ 10 – 1.00 sunt doar câteva din execuţiile campaniei ProSport – Noi Ţinem Scorul care au adus locul 1 în categoria OUTDOOR pentru cele mai bune campanii ale perioadei ianuarie – februarie.

ADC România a prezentat cele mai bune execuţii de Digital, TV, Outdoor şi Experiential/BTL ale lunilor ianuarie şi februarie din 2020 iar Locul 1 în categoria OUTDOOR a revenit campaniei ProSport.ro – Noi Ţinem Scorul.

Campania a sărbătorit istoria de 22 de ani a brandului şi a reprezentat o promisiune a brandului pentru păstrărea calităţii informaţiilor. Outdoor-urile prezintă o metaforă a unor scoruri care au rămas în mentalitatea şi nostalgia pasionaţilor de sport. Echipa creativă a fost formată din Mihai Calotă| Senior Art Director &Alex Tocilescu| Copywriter din partea DDB România.

ProSport mulţumeşte agenţiei de creaţie şi întregii echipei interne pentru munca depusă şi îi felicită pentru această realizare!

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997  şi este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat şi site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reuşit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic. Site-ul prosport.ro şi-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele şi anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacţie. Primul care obţine informaţia are atu-ul principal în acapararea cititorilor şi la acest capitol de cele mai multe ori site-ul Prosport.ro a furnizat primul ştirile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate şi mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România şi uneori pentru presa internaţională.

Echipa ProSport este condusă de redactorul-şef Andrei Trifan, iar directorul editorial este Adrian Artene. 

Trustul de presă condus de Radu Budeanu este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte mai multe branduri din presa românească precum: www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.verdict.ro , www.gandul.ro,  emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.viitorulromâniei.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro  www.apropotv.ro.

Topul a fost realizat de ADC România. ADC lanseazǎ în fiecare lunǎ un call public pentru agenţii, freelanceri şi pasionaţi de publicitate sǎ trimitǎ idei, proiecte, iniţiative creative proprii sau vǎzute în piaţǎ spre a fi notate de cǎtre membrii ADC*RO. Toate propunerile trebuie trimise pe e-mail cǎtre [email protected], pânǎ pe data de 25 a fiecǎrei luni.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult