Telekom aduce Mobil Nelimitat, cartela cu trafic de date fără restricţii, în reţeaua de magazine Carrefour

01.10.2019
Telekom aduce Mobil Nelimitat, cartela cu trafic de date fără restricţii, în reţeaua de magazine Carrefour

Telekom anunţa la începutul lunii iulie Mobil Nelimitat, o nouă cartelă cu acces nelimitat la internet disponibilă la un preţ accesibil. Produsul le permite utilizatorilor să se conecteze la internet în mai puţin de 5 minute, prin simpla introducere a cartelei în telefon urmată de apelarea numărului 1234.

Oricând după activarea serviciilor, valabile iniţial pentru 30 zile, utilizatorii pot alege să se aboneze înregistrându-şi numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat. În cadrul abonamentului de 6 euro/lună, fără perioadă contractuală, aceştia beneficiază de acces la Internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 100 de minute internaţionale fix/mobil. Clienţii care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opţiunea Mobil Nelimitat. Însă comparat cartelei preplătite, abonamentul aduce în plus posibilitatea achiziţionării de telefoane în rate, fără dobândă.

Cartela Mobil Nelimitat poate fi cumpărată din magazinele Telekom, din reţeaua de supermarket-uri Mega Image (inclusiv Shop & Go), respectiv din magazinele Carrefour unde vor putea fi găsite stand-uri cu Mobil Nelimitat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult