Telekom anunţă o ofertă de monitorizare a activităţii de pe smartphone-urile copiilor şi internet 4G pentru acasă

10.09.2019
Telekom anunţă o ofertă de monitorizare a activităţii de pe smartphone-urile copiilor şi internet 4G pentru acasă

Telekom a anunţat în România două noi iniţiative pentru clienţii săi deja existenţi, cât şi pentru cei care doresc să folosească serviciile Telekom în viitor. Este vorba despre parteneriatul cu producătorul de soluţii de securitatea Kaspersky pentru aplicaţia Safe Kids, cât şi despre serviciul Smart WiFi, care oferă acces la internet oriunde prin intermediul unui router Wi-Fi cu viteză de transfer ridicată.

Safe Kids Premium

Telekom a realizat un studiu prin care a întrebat clienţii din România dacă găsesc utilă o aplicaţie de control parental pentru telefoanele copiilor. 85% şi-au exprimat interesul pentru a restricţiona accesul copiilor pe anumite site-uri, tot 85% dintre cei intervievaţi şi-au exprimat interesul de a geolocaliza copilul, iar 79% sunt interesaţi de a vedea ce site-uri accesează copiii lor.

Telekom introduce în oferta sa Kaspersky Safe Kids Premium, un serviciu pentru iOS şi Android (şi pe desktop pe Windows şi macOS) care permite accesul la aceste informaţii. 73% dintre cei care au participat la acest sondaj şi-au exprimat interesul pentru a folosi o astfel de aplicaţie, atât online, cât şi offline. Toţi clienţii Telekom, atât pe abonament, cât şi pe cartelă, pot activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie serviciul Kasperky Safe Kids Premium gratuit pentru trei luni printr-un SMS la numărul 1333 cu textul „COPIL”.

După cele trei luni, atât cei care folosesc serviciile Telekom pe abonament, cât şi pe cartelă, vor putea continua abonamentul Safe Kids Premium la preţul de 1 euro pe lună.

Functionalităţile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

  • Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfăşura activităţi adecvate vârstei;
  • Geolocalizarea copilului;
  • Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
  • Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
  • Simplitate în utilizarea aplicaţiei;
  • Statistici pentru apelurile şi SMS-urile trimise / primite de către copil;
  • Alerte şi notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activităţi online suspecte sau acţiuni restricţionate.
  • Există şi o variantă gratuită, care oferă funcţionalitate limitată precum disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor.

“Continuăm şi în această toamnă să oferim ce îşi doresc românii, având întotdeauna în vedere nevoile lor atunci când dezvoltăm noi produse şi servicii. De data aceasta, venim în întâmpinarea dorinţelor familiilor cu copii, unde siguranţa copiilor în mediul online şi offline este primordială. Practic, cu aplicaţia Kasperski Safe Kids Premium, copiii vor naviga în siguranţă pe Internet, iar părinţii vor deţine informaţiile necesare pentru monitorizarea eficientă a activităţii copiilor în mediul online, cât şi în afara lui.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Tot în cadrul acestui program, Telekom vine cu o ofertă pentru copii, prin programul Primul Telefon. În cadrul acestuia, părinţii pot cumpăra un telefon Samsung Galaxy A10 prin rate lunare de 5 euro pe lună, alături de un abonament Mobil 6. Această ofertă include şi cele trei luni gratuite pentru Kaspersky Safe Kids Premium, cât şi o folie de protecţie de stică pentru display-ul telefonului.

Telekom spune că nu face profit prin intermediul acestei oferte, întrucât nu doreşte să facă bani pe baza siguranţei copiilor.

Smart WiFi

Tot astăzi, Telekom anunţă Smart WiFi, o nouă ofertă de date care oferă un abonament la internet şi un router WiFi celor care au nevoie de o astfel de soluţie. Routerul poate fi folosit acasă, fără găuri în pereţi sau cabluri, necesitând doar o priză pentru alimentarea cu energie eletrică.

Abonamentul de internet fix Smart WiFi foloseşte o cartelă SIM 4G şi oferă trafic nelimitat cu viteze de până la 150 Mbps. Routerul permite până la 32 de conexiuni independente. Abonamentul costă 24 de lei pe lună şi include routerul gratuit pentru cei care iau abonamentul pe perioada minimă contractuală de 24 de luni (modelul alb). Alternativ, routerul negru poate fi cumpărat separat la preţul de 699 lei. Această ofertă este de asemenea disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie.

“Pentru a înţelege ce îşi doresc românii şi pentru a putea răspunde corect nevoilor acestora, am testat Smart WiFi în rândul consumatorilor, la nivel naţional. Am aflat, încă o dată, că românii îşi doresc acces rapid la Internet, vor nelimitat, vor eficienţă şi simplitate. Le răspundem acestor cereri cu noul serviciu de internet fix Smart WiFi – se instalează uşor, fără deranj în casă, nu necesită echipă de tehnicieni şi oferă Internet nelimitat. La Telekom, punem nevoile clienţilor în centrul activităţii noastre. Şi nu ne oprim aici. Vom continua promisiunea #Netliberare în România.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Modelul negru de router va fi potrivit şi pentru portabilitate, având integrat un acumulator, care poate oferi câteva ore de conectivitate fără alimentare la priză. Modelul alb va fi disponibil în viitor fără contract la un preţ de aproximativ 50 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult