Canon lansează EOS 250D, un DSLR compact şi uşor, cu filmare 4K

15.04.2019
Canon lansează EOS 250D, un DSLR compact şi uşor, cu filmare 4K

Canon EOS 250D este cel mai mic şi uşor model din familia Canon EOS, recomandat utilizatorilor care vor un aparat foto DSLR cu preţ entry-level şi performanţe bune.

Succesorul modelului EOS 200D, Canon EOS 250D dispune de o interfaţă proiectată pentru operare simplă, senzor optic de tip APS-C CMOS Dual Pixel de 24,1 megapixeli, autofocalizare ultrarapidă şi conectivitate cu dispozitive inteligente. EOS 250D este dotat cu procesorul de imagine Canon DIGIC 8 care susţine multe dintre funcţiile aparatului foto, inclusiv filmare în format 4K, timelapse 4K şi capturi 4K din filme în format 4K.

Cel mai mic dintre aparatele foto DSLR oferite de Canon, EOS 250D este adresat fotografilor începători care experimentează pentru prima dată cu un aparat prevăzut cu lentile interschimbabile.

Canon EOS 250D este primul aparat din serie care integrează setările Smooth Skin şi Creative Assist, pentru verificarea şi schimbarea rapidă a setărilor de fotografiere în modul Live View.

Incadrarea imaginilor se face prin vizorul optic integrat sau ecranul LCD de 3 inch, fixat cu o balama care permite întoarcerea şi rotire la 180 de grade. prevăzut cu interfaţă touch, ecranul este folosit şi la navigarea sistemului de meniuri.

Pe lista dotărilor mai intră şi funcţia de captură continuă, la viteza de 5 cadre pe secundă, suport pentru lentile Canon EF şi EF-S, conexiune Bluetooth şi Wi-Fi pentru transferul fişierelor. De asemenea, aplicaţia Canon Camera Connect facilitează fotografierea la distanţă de pe un dispozitiv inteligent.

Modelul EOS 250D este disponibil în trei nuanţe: negru, alb şi argintiu şi face parte din ecosistemul Canon EOS, format din peste 80 de obiective, bliţuri şi accesorii.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult